Antena Căutare

Un elev de 15 ani a pus la pământ un polițist, în timp ce mai multe colege de-ale lui râdeau! Momentul a fost filmat – Video

Un elev în vârstă de 15 ani din Australia a pus la pământ un polițist, împiedincându-l să respire, în timp ce mai multe colege de-ale lui râdeau. Momentul a fost filmat.

Un elev în vârstă de 15 ani din Australia a pus la pământ un polițist, împiedincându-l să respire, în timp ce mai multe colege de-ale lui râdeau. Momentul a fost filmat.

Potrivit poliției, elevul a înjurat doi ofițeri care interveneau după ce un accident de mașină s-a petrecut în apropierea unității de învățământ. Unul dintre aceștia ar fi încercat să îl prindă pe adolescent de un braț.

Momentul a fost filmat cu mai multe telefoane mobile. În unele imagini de la incident, în timpul altercației dintre elevul de 15 ani și polițist se aud mai multe tinere râzând.

„Acesta este un incident izolat. La această școală nu este tolerată violența și comportamentul antisocial”, au transmis reprezentanți ai unității de învățământ.

Poliția din Queensland a transmis că elevul va răspunde, conform legii, pentru obstrucționaea activității ofițerilor și pentru agresiune.

Incidentul s-a petrecut la un liceu public din Queensland, pe 14 iunie, dar imaginile au apărut abia acum.

A înjurat polițiști pe Facebook și s-a ales cu o amendă usturătoare! Câți bani este nevoit să scoată din buzunare... Pitești: Două persoane care vindeau comprimate ecstasy au fost reținute în urma unui flagrant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x