Antena Căutare

Cum si-a luat ramas bun de la cei dragi un adolescent diagnosticat cu cancer in faza terminala

Un adolescent de 17 ani diagnosticat cu cancer in faza terminala a impresionat o lume intreaga. Tanarul si-a luat ramas bun, senin si impacat, de la rude si prieteni, intr-o melodie emotionanta. Intre timp a facut si un videoclip pentru aceasta piesa, care a fost vizualizat de aproape doua milioane de ori.

“Urcati in nori, fiindca privelistea este un pic mai frumoasa aici. Dragii mei, mai am foarte putin timp la dispozitie”. Acestea sunt cateva dintre versurile melodiei care trebuia sa fie o scrisoare de ramas bun de la Zach Sobiech, pentru cei dragi. Aceasta l-a transformat intr-o vedeta pe tanarul diagnosticat cu o maladie fatala.

“Cred ca a fost vizionat de 1.98 milioane de ori. Este o nebunie!”, a spus tanarul, emotionat de popularitatea de care se bucura. Mai mult decat atat, Zach a ajuns si la New York, special pentru a semna un contract cu BMI, o cunoscuta casa de discuri.

Intre timp piesa a ajuns sa fie difuzata de radiouri din intreaga lume, iar Zach a facut si un videoclip. Tanarul duce o lupta cu boala, pe care nu o poate castiga. Tanarul le-a marturisit jurnalistilor de la CNN de ce a scris aceasta melodie: “Ca sa fiu alaturi de ei in fiecare zi, chiar si dupa ce mor sa fiu cu ei. Mi-au spus ca sunt o sursa de inspiratie pentru ei, ca sa lupte in continuare si sa mearga mai departe”.

Zach Sobiech a fost diagnosticat cu osteosarcom, o forma de cancer la oase, in 2009, la varsta de 13 ani. Dupa o serie de operatii chirurgicale si cateva luni de chimioterapie, in 2012, Zach a aflat ca tumorile s-au extins la pelvis si la plamani si ca nu exista un tratament eficient pentru boala sa.

sursa foto: manyakhaber.net

O femeie de 64 de ani este acuzata de doi batrani ca le-a furat lucruri din casa, dupa ce s-a prefacut ca este interesat... O echipa de arheologi din Cluj-Napoca a gasit scheletul fosilizat al unui dinozaur dintr-o specie noua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x