Antena Căutare

Un adolescent din Mures sustine ca este maltratat de asistentii maternali

Un adolescent de 16 ani, din judetul Mures, sustine ca este umilit zilnic de asistentii maternali, asa ca a decis sa-si faca singur dreptate. Cu ajutorul telefonului mobil, baiatul a inregistrat o parte din jigniri si a predat mai apoi materialul audio unui reprezentant al Asociatiei pentru Consilierea Copiilor Supradotati.

Baiatul se afla in grija asistentilor maternali de mai bine de trei ani. El spune ca a fost umilit permanent de catre parintii sociali. In urma cu cateva zile s-a gandit sa inregistreze unul dintre scandaluri.

Adolescentul mai spune ca, atat el, cat si ceilalti cinci copii aflati in grija acelorasi asistenti maternali sunt terorizati.

Copiii sunt treziti noapte a pentru a freca gresia sau pentru a face curat in camera. In plus, sunt obligati sa isi dea palme singuri, ca metoda de autocorectie, in cazul in care cei asistentii maternali nu sunt multimuti de treaba facuta.

Scandalulrile sunt cunoscute si de vecini care spun ca certurile sunt la ordinea zilei in casa celor doi asistenti maternali. Situatia a ajuns si in atentia autoritatilor.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mures au precizat insa ca pana acum nu au primit nici o sesizare, dar ca s-au autosesizat dupa ce aceasta inregistrare a aparut in presa.

Sursa: Antena3

FOTO: mixerwallpaper.blogspot.com

Tentativa de suicid! Suparat ca este cercetat pentru furt, un barbat s-a aruncat intr-o fantana secata... Denuntatorii persoanelor care folosesc programe software piratate vor fi recompensati!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x