Antena Căutare

Eforie Nord: Un tanar de 15 ani a murit inecat sub ochii salvamarilor!

Durere si revolta la malul marii! O familie ii arata cu degetul pe salvamari pentru moartea fiului de 15 ani, inghitit de valuri. Adolescentul nu stia sa inoate, steagul rosu era arborat de doua zile si, cu toate astea, s-a aventurat in mare.

Doi salvamari de aici, de pe plaja asta, sunt responsabili de moartea copilului meu” - este disperarea unei mame care tocmai si-a pierdut copilul. Marea i l-a luat. Baiatul venise inca de joi cu tatal sau in vacanta. Ieri, a ajuns pe litoral si un prieten de-al sau. Abia asteptau sa se arunce in valuri. Au plecat de la hotel inaintea parintilor si au intrat in apa, desi salvamarii arborasera steagul rosu.

Pentru tanarul de 15 ani, a fost ultima baie. “Au venit 10 salvamari din partea aia, ca copii au fugit si in partea aia sa-i cheme pe ceilalti. Unul nu a sarit dupa copilul meu. Unul nu a sarit sa-mi salveze copilul. Mi l-au lasat sa se inece”, a declarat, indurerata, mama baiatului.

De cealalta parte a baricadei, salvamarii sustin ca si-au facut datoria, insa era prea tarziu.

Agricultorii din Botosani, in pragul disperarii: Porcii mistreti fac ravagii printre culturi... Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x