Antena Căutare

Un aeroport a interzis sticlele de plastic. Va deveni primul aeroport din lume cu deșeuri zero

Aeroportul Internațional San Francisco a renunțat la sticlele de plastic și le-a adăugat pe lista de produse cu alimentare restrânse. Până în anul 2021, aeroportul din San Francisco va deveni primul aeroport din lume cu deșeuri zero.

Aeroportul Internațional San Francisco a renunțat la sticlele de plastic și le-a adăugat pe lista de produse cu alimentare restrânse. Până în anul 2021, aeroportul din San Francisco va deveni primul aeroport din lume cu deșeuri zero.

Persoanele care doresc să se hidrateze în incinta aeroportul sunt nevoiți să folosească fântâna de apă, să își aducă propria sticlă reutilizabilă sau să achiziționeze o sticlă de sticlă sau de aluminiu aprobată de către aeroport.

Apa purificată, apa carbogazoasă sau spumantă, apa minerală și apa sporită cu electroliți sunt oficial interzise. Acest lucru înseamnă că vânzătorii aeroportului, inclusiv mașinile de distribuit, nu mai pot vinde sau furniza apă îmbuteliată gratuită într-o sticlă de plastic, o cutie sigilată sau un alt recipient destinat în principal pentru utilizare unică și având o capacitate de 1 litru sau mai puțin.

Un aeroport a interzis sticlele de plastic. Va deveni primul aeroport din lume cu deșeuri zero

Vânzătorii vor putea să vândă sau să furnizeze aluminiu reciclabil, sticlă și produsecompostabile certificate din apă , potrivit aeroportului. Călătorii au, de asemenea, opțiunea de a aduce sticle de apă de plastic de unică folosință pentru a fi completate la oricare dintre cele aproximativ 100 de fântâni și stații de hidratare gratuite ale aeroportului.

Anual, aeroportul Internațional San Franciso, generează peste 28 de milioane de kilograme de deșeuri, inclusiv aproximativ 10.000 de sticle de apă vândute zilnic.

Accident grav Hunedoara: Un bărbat a murit iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident grav pe DN7... Un medic craiovean care a suferit un accident vascular cerebral şi a ajuns în Urgenţa spitalului în care lucrează de pes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x