Antena Căutare

Un afaceristi iesean a fost gasit mort intr-o padure, dupa mai bine de patru luni

Trupul neinsufletit al unui controversat om de afaceri, proprietarul unui important hotel din Iasi, a fost descoperit aseara, intr-o padure din judet. Un localnic a dat intimplator peste cadavrul aflat deja in stare de putrefactie, desi acum aproape patru luni, cind familia a reclamat disparitia lui Mircea Curcudel, politisti, jandarmi si angajati ai unei firme de paza au scotocit toata zona fara folos.


Cel mai probabil, omul de afaceri a avut un accident, cred acum anchetatorii. Se pare ca a intrat intr-un copac cu ATV-ul si a fost ranit. Suficient de grav cit sa nu se poata deplasa singur, sa caute ajutor. A luat telefonul in mina si a incercat sa sune, sa ceara, doar ca in zona nu e semnal si incercarile lui n-au avut niciun succes. Se banuieste acum ca afaceristul a avut parte de o moarte lenta, singur, in pustietate.

La aflarea vestii despre moartea patronului lor, angajatii hotelului lui Mircea Curcudel aproape ca au izbucnit in lacrimi.

Mircea Curcudel a disparut la inceputul lunii iunie. Rudele, disperate, au angajat chiar si o firma de paza care sa ajute autoritatile la cautari. Iar ca sa-i motiveze pe locuitorii comunelor din zona sa ajute, au oferit 2000 euro recompensa.

Totul a fost in zadar. Trupul barbatului a fost dus acum la medicina legala, iar in urma necropsiei se vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

Peste 10.000 de sindicalisti ies maine in strada!... VIDEO! Grav accident pe Drumul European 85...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x