Antena Căutare

Scene dramatice în București! Un Amstaff, atac șocant, pe stradă! A „rupt” un alt câine. Mai mulți oameni s-au luptat cu el - Video

Un Amstaff scos la plimbare fără botniță a atacat violent un câine de companie scos la plimbare, în București. Trei oameni s-au luptat cu patrupedul agresiv, încercând să oprească atacul. Momentul tulburător a fost filmat.

Un Amstaff scos la plimbare fără botniță a atacat violent un câine de companie scos la plimbare, în București. Trei oameni s-au luptat cu patrupedul agresiv, încercând să oprească atacul. Momentul tulburător a fost filmat.

Amstafful agresiv era plimbat de stăpâna lui fără să aibă o botniță sau măcar o lesă. Femeia mergea cu o lesă în mână, iar când patrupedul ei s-a dezlănțuit, aceasta nu ș-a putut opri.

Incidentul violent, cu impact emoţional, a fost publicat pe Facebook de Elisabeta Badea, campioană a României la popice.

„Doamna popicelor“ sesizase cu două zile înainte că Amstaff-ul este scos la plimbare fără botniţă şi lesă. S-a întâmplat pe strada Căluşei, din zona Liceului Iulia Haşdeu.

Când observă apropierea Amstaff-ului, stăpâna câinelui de companie, care se plimba paşnic pe stradă, îl ia în braţe şi îl urcă pe capota unei maşini parcate. Amstaff-ul însă sare la câine şi-l trage în jos, urmând o încleştare dramatică. Femeia se luptă cu Amstaff-ul pentru a-şi scoate câinele din colţii acestuia, soseşte şi stăpâna câinelui de luptă care începe să-l biciuiască cu lesa pe care o ţinea în mână.

În ajutorul femeilor sare şi un bărbat care observase cele întâmplate şi a adus o găleată de apă ca s-o arunce pe Amstaff. Un şofer opreşte maşina şi timp de aproape patru minute mai multe persoane încearcă să oprească atacul câinelui.

Câinele rănit a supravieţuit, dar este „rupt peste tot“, cum spune Elisabeta Badea, fiind dus de urgenţă la medicul veterinar pentru intervenţii chirurgicale, potrivit adevarul.ro.

„Va postam acum doua zile că pe strada mea un Amstaff câine de lupta şi ştiu ceea ce scriu a atacat câinele prietenei mele... Va las pe voi să vedeţi aceste imagini care va pot afecta emoţional. Este foarte important sa vizionaţi filmul pentru a putea da relaţii despre femeia care însoţea câinele "cu lesa in mana". Va rog să distribuiţi masiv, este foarte grav şi se poate întâmpla oricui. Important de văzut în film că cineva fuge de frica cu un copil. Mai mult de atât câinele a punctat o doamna cu un copil în braţe. Cei doi muncitori care au salvat câinele şi cărora le purtam recunoştinţă şi respect, erau pregătiţi să ucidă câinele daca ar fi atacat a doua oară mama şi copilul. Din păcate această imagine nu a mai fost filmata. Trebuie sa fii OM curajos sa te lupţi cu aşa COLOS antrenat să ucidă”, a scris Elisabeta Badea.

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Focuri de armă în Voluntari! Trei persoane au fost împușcate de un bărbat... UPDATE: Rezultate Loto 6/49. Numere câștigătoare loto 9 iunie 2019. Report uriaș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x