Antena Căutare

Un an de la atacul terorist de la Londra! Ultima fotografie cu Andreea, tânăra care a murit după ce a fost aruncată de pe Podul Westminster în Tamisa, făcută publică!

S-a împlinit un an de zile de la tragedia petrecută la Londra, pe 22 martie 2017, când doi români s-au numărat printre victimele teroristului Khalid Masood. Andreea Cristea, o româncă de 31 de ani, și-a pierdut viața două săptămâni mai târziu, după ce a fost aruncată Westminster Bridge în Tamisa

La un an de la atacul terorist de pe Westminster Bridge, sora Andreei, Magda Țoi, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru BBC, despre pierderea surorii ei. Ba mai mult, ea a făcut publică o fotografie cu Andreea care a fost surprinsă de iubitul ei, Andrei Burnaz, cu doar câteva minute de tragedie.

În imaginea respectivă se poate vedea cum Andreea își face un selfie, iar balustrada podului de pe Tamisa îi ajunge Andreei până la Talie.

„Am sperat că o să-şi revină, am avut speranţe când a găsit-o în viaţă şi am crezut că va rezista. Dar nu a putut.”, a mărturisit sora acesteia îndurerată.

Ba mai mult, sfâșiată de durere, ea a rememorat ziua fatidică: „Noi vorbeam de două ori pe zi şi în acea zi, Andreea mă sunase deja să-mi spună ce frumos e la Londra. Vizitaseră muzeul, ei îi plăcea la nebunie să călătorească, să vadă locuri noi. Eu îi purtam grija şi mereu îi spuneam: 'Dar nu ţi-e frică de atacuri teroriste, vezi ce se întâmplă în lume!?', iar ea răspundea: 'Nu îmi pasă, dacă e să mor, o să mor făcând ceea ce-mi place“, a mărturisit ea.

Cu puțin timp înainte de tragedie, Magda vorbise cu Andreea.Îi urase ”La mulți ani” pentru Andrei. Câteva ore mai târziu, i-a sunat din nou telefonul. Nu avea să primească vești bune.

Din păcate, însă, avusese loc tragedia cumplită, iar Andrei era speriat și spunea vorbe haotice, despre atacul care se petrecuse.

„În momentul ăsta, Andreea era aici, apoi pe pod nu mai erau decât ochelarii şi telefonul ei. I-am spus lui Andrei să o caute până o găseşte. Am sunat la Ambasadă şi le-am spus că pe imaginile care se dădeau la televizor se vede că a căzut cineva de pe pod, în Tamisa. Ei mi-au spus că nu sunt siguri că acea persoană este Andreea. Am sunat apoi imediat, disperată, să rezerv un bilet pentru prima cursă aeriană spre Londra. Trebuia să fiu lângă ea, nu mai avem pe nimeni. Tata a murit, mama este foarte bolnavă. Şi ea ar fi alergat într-un suflet la mine“, este convinsă Magda.

Andreea Cristea, însă, nu și-a revenit din coma profundă în care fusese aruncată, iar după ce sora ei a fost convinsă că nu mai e nimic de făcut a deconectat-o de la aparate: „Mă uitam la ea, era acolo, dar nu mai era nimic, în acelaşi timp. Când am acceptat că nu mai e nimic de făcut, am deconectat-o de la aparate“, a mai povestit ea îndurerată.

Acum, la un an de la tragedia în care Andreea și-a găsit sfârșitul, familia o va comemora așa cum i-ar fi plăcut ei - oferind ceva copiilor, cărora Andreei îi plăcea să le creeze locuri de joacă.

Salvamontiștii avertizează: ,,Poate ajunge până la 2 metri!”. Pericol iminent de avalanșă. Se întâmplă în România... Un nou ajutor de la PRIMĂRIE! Primeşti bani dacă eşti însărcinată sau nu poţi face copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x