Antena Căutare

Un an de la tragedia din Maternitatea Giulesti

16 august 2010, ora 18 si 24 de minute. Sunt coordonatele exacte ale celei mai mari tragedii petrecute intr-un spital din Romania. Este momentul in care salonul de Terapie Intensiva nou-nascuti al Maternitatii Giulesti a luat foc in urma unui scurtcircuit. Trei dintre cei 11 bebelusi internati acolo au murit pe loc, iar alti trei si-au pierdut viata in urmatoarele zile la Spitalul „Grigore Alexandrescu". Organismul lor, oricum insuficient dezvoltat, n-a putut lupta cu traumele provocate de flacari si fum.













Salonul unde a avut loc tragedia a fost renovat, iar bebelusii care se nasc acum la Maternitatea Giulesti sunt pusi in incubatoare noi, mult mai sigure. Ai zice ca asa a fost dintotdeauna. Insa amintirea tragediei este inca vie in mintea parintilor bebelusilor si a rudelor acestora. Astazi la maternitate va avea loc o ceremonie de comemorare.

foto: Intact Images

Lider local PDL, atacat in plina strada de doi barbati cu cagule pe fata... Dej: Doi romi bauti au luat la bataie toti oamenii care le-au iesit in cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x