Antena Căutare

Un angajat al Penitenciarului Târgu Mureş, confirmat cu coronavirus / La Penitenciarul Poarta Albă este un al doilea angajat depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Un angajat al Penitenciarului Târgu Mureş a fost confirmat cu coronavirus, iar colegii săi cu care a intrat în contact au fost trimişi acasă. Poliţistul de penitenciare se afla acasă din 3 mai. Totodată, ANP anunţă că, săptămâna trecută, a fost confirmat cu coronavirus un al doilea angajat al Penitenciarului Poarta Albă.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, un angajat al Penitenciarului Târgu-Mureş a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu din 3 mai, iar testarea a fost dispusă de Direcţia de Sănătate Publică Mureş.

La nivelul unităţii, contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Mureş. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate şi se asigură continuitatea activităţilor specifice.

"Precizăm, totodată, că, în cursul săptămânii trecute, un al doilea angajat al Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu din data de 16.04.2020, conform planificărilor. Acesta face parte din grupul de contacţi atribuit primului caz şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate", a arătat ANP.

Conform sursei citate, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Un angajat al Penitenciarului Poarta Albă din judeţul Constanţa a fost confirmat, în 30 aprilie, cu coronavirus. El se afla acasă din 16 aprilie şi nu a interacţionat cu deţinuţii.

Sursa : news.ro

Lovită cu pumnii, picioarele și o coadă de topor. Un soț și-a snopit în bătaie soția, în timpul unei crize de gelozie ... Masca nu are ce căuta pe față, atunci când ești pe stradă, iar manușile fac mai mult rău decât bine, susține medicul Raf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x