Antena Căutare

Un arhitect din Bucureşti s-a deghizat în preot şi a încercat să jefuiască o bijuterie. A intrat înarmat cu un aparat cu electroşocuri

Presat de datorii, un arhitect pensionar din Bucureşti a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii. A intrat peste vânzătoare şi a atacat-o cu un aparat cu electroşocuri. Bărbatul a fost însă prins pentru că femeia şi-a păstrat cumpătul şi a apăsat imediat butonul de panică.

Din fericire, patronul, care are un birou în imediata apropiere, a văzut pericolul pe camerele de supraveghere instalate în magazin. A ajuns la timp şi l-a imobilizat pe bărbat. La faţa locului au venit firma de securitate şi poliţiştii.

Probabil individul şi-a plănuit atacul. Martorii l-au văzut trecând de mai multe ori pe stradă. Şi-a vegheat ţinta de la câţiva metri distanţă şi a intrat doar când a fost sigur că în magazin nu mai este niciun client.

Bărbatul avea la el un aparat cu electroşocuri, 50 de lei dar şi o şurubelniţă şi o umbrelă. El a declarat că avea mari probleme financiare şi nevoie urgentă de bani. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la zece ani de închisoare.

Avertizarea de ULTIMĂ ORĂ a meteorlogilor: „Acesta este ÎNCEPUTUL”. Autoritățile au intrat ÎN ALERTĂ. Sunt pregătite RAC... Vremea 10 mai. Prognoza meteo anunță ploi torențiale și grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x