Antena Căutare

Un artist român a devenit celebru în întreaga lume după ce a făcut publice poze care surprind interiorul unor instrumente muzicale. Imaginile au ajuns virale!

Un  român din Reghin a devenit celebru în întreaga lume după ce facut publice niște poze personale care deslușesc frumusețea și misterul din interiorul instrumentelor muzicale. Imaginile îți taie respirația

Un român din Reghin a devenit celebru în întreaga lume după ce facut publice niște poze personale care deslușesc frumusețea și misterul din interiorul instrumentelor muzicale.

Adrian Bordea, un artist român pasionat de fotografie și pictură a devenit celebru în întreaga lume datorită unor poze inedite care surprind interiorul unor instrumente muzicale. Aceste poze reușesc să exprime un univers necunoscut de majoritatea dintre noi și totodată o lume misterioasă pe care am avut-o aproape și în același timp departe.

Fiind un adept al suprarealismului, Adrian Bordea, este un artist nonconformist căruia îi place să imortalizeze momente și obiecte care să provoace imaginația și să le ofere oamenilor ipostaze total inedite la care nu s-ar fi gândit vreodată.

Originar din Reghin, Adrian afirma într-un interviu pentru Pressone, că orașul din care provine este un orășel mic, iar ceea ce l-a determinat să-și îndrepte pasiunea către obiecte și instrumente, este tocmai faptul că nu a fost înconjurat de multe persoane pe care să le poate studia și de unde să se poată inspira,, Aș aborda mai mult figura umană și în fotografie, dar Reghinul e o localitate mică și este dificil să gasesc modele interesante. În pictură, doar imaginația și tehnica sunt limita, însă este mult mai greu să redau scene complexe, cu texturi și nuanțe subtile. Acestea pot fi surprinse în fotografie.”

Un artist român a devenit celebru în întreaga lume după ce a făcut publice poze care surprind interiorul unor instrumente muzicale. Imaginile au ajuns virale! Interiorul unei chitări

Un artist român a devenit celebru în întreaga lume după ce a făcut publice poze care surprind interiorul unor instrumente muzicale. Imaginile au ajuns virale! Interiorul unui violoncel

Fiind întrebat care este din perspectiva lui, legătura între fotografie, muzică și picture, artistul a răspuns că acetse arte sunt un ghid care ne conduc către o stare de trascendență, toate aceste arte având în comun un limbaj asemănător precum ritmul, echilibrul, repetiția și alte caracteristici care creează o simetrie.

Un artist român a devenit celebru în întreaga lume după ce a făcut publice poze care surprind interiorul unor instrumente muzicale. Imaginile au ajuns virale! Interiorul unui saxofon

Adrian Borda a avut expoziții atât în țară, în orașe precum Iași sau Târgul-Mureș, dar și în străinătate.

Pozele care l-au consacrat pe artist în toată lumea descriu interiorul unor instrumente muzicale precum: violoncel, chitară, saxofon.

Adrian povestește că idea de a le fotografia i-a venit spontan, în momentul în care le-a găsit și a avut acces la acestea.

Black Friday 2018. Recomandări pentru a obține cele mai bune reduceri... Ce au descoperit polițiștii despre bărbatul care a intrat cu mașina în mall, la Brăila, și a înjunghiat un om...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x