Căutare Live

Un artist român trece prin clipe grele! După ce tatăl lui a fost imobilizat la pat, a primit o nouă lovitură. Unicul fiu al vărului său s-a stins la numai 12 anișori

De multe ori, viața de artist ascunde drame cumplite, iar publicul e neiertător. Avem pretenția ca cel de pe scenă să aibă mereu zâmbetul pe buze, deși e imposibil.

De multe ori, viața de artist ascunde drame cumplite, iar publicul e neiertător. Avem pretenția ca cel de pe scenă să aibă mereu zâmbetul pe buze, deși e imposibil.

Despre tragediile care se țin lanț în viața sa, Karym, un artist cunoscut din România, a acceptat să vorbească și să recunoască faptul că trece printr-o perioadă cruntă. De curând, tatăl său a fost țintuit la pat, în urma unei boli necruțătoare, iar șansele de supraviețuire ale bărbatului sunt minime.

Ca și cum nu ar fi fost destul, vărul lui Karym și-a pierdut unicul copil. În urma unui diagnostic dur - cancer la creier -, băiețelul a stat în ultimii cinci ani numai prin spitale. La 12 ani, s-a stins la o renumită clinică din Viena, acolo unde medicii nu l-au mai putut salva.

Copilașul paralizase pe partea dreaptă, iar boala intrase în faza de metastaze. Karym și-a ajutat vărul și a transmis un mesaj de încurajare. „Este sfâșietor să îți pierzi copilul de doar 12 anișori. Tragicul eveniment vine într-un moment delicat prin care trec. Nu pot decât să transmit sincere condoleanțe familiei lui Gălbenuș, așa cum era alintat copilul”, a declarat Karym.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... AVERTISMENT METEO ANM: pericol IMINENT de AVALANȘE chiar în aceste momente...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri