Antena Căutare

Un astronaut italian devine primul dj în spațiu, va mixa în spațiu în timpul său liber. „Muzica este o limbă universală, pe #Pământ și pe #Stația Spațială Internațională”

Un astronaut din Italia, Luca Parmitano va deveni primul „DJ în spațiu” , acesta va mixa de la bordul Stației Spațiale Internaționale. Muzica electro va fi transmisă din spațiu la bordul unui vas de croaziră din Ibiza.

Un astronaut din Italia, Luca Parmitano va deveni primul „DJ în spațiu” , acesta va mixa de la bordul Stației Spațiale Internaționale. Muzica electro va fi transmisă din spațiu la bordul unui vas de croaziră din Ibiza.

Astronautul va fi cel care deschide evenimentul la care vor participa peste 3.000 de persoane. Acesta va mixa pentru 20 de minute, iar muzica va fi transmisă la bordul unui vas de croazieră de lux din Marea Mediterană.

„Muzica este o limbă universală, pe #Pământ și pe #Stația Spațială Internațională. Săptămâna aceasta voi pune muzică, transformându-mă în „DJ-ul din spațiu” , a postat pe pagina sa oficială, Luca.

Luca va mixa în timpul său liber, pentru a nu fi criticat pentru faptul că muzica va da peste cap misiunea pentru care se află în spațiu.

„Scopul nostru este să aducem spaţiul mai aproape de publicul larg astfel încât să înţeleagă ce se întâmplă pe Staţia Spaţială Internaţională.” , declară Emmet Fletcher , reprezentat al Agenției Spațiale Europene.

Luca Parmitano, în vârstă de 42 de ani, a plecat într-o misiune de șase luni în spațiu. Se află la bordul unei capsule Soyuz, astronautul este la a doua sa misiune.

https://www.youtube.com/watch?v=CVG0GwFp-Ow&feature=youtu.be

Singura tabăra şcolară din Iaşi zace în paragină şi nepăsare de ani de zile. Autorităţile locale dau din umeri şi spun c... Zeci de camere de la un complex hotelier din Mamaia, închise temporar de ANPC după ce au fost găsite mai multe nereguli....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x