Antena Căutare

Atac sălbatic într-o sală de jocuri din Timişoara! O tânără a fost bătută cu bestialitate de un recidivist. Atenție, imagini tulburătoare! - VIDEO

O tânără a fost bătută într-o sală de jocuri din Timişoara, într-un atac sălbatic al unui client furios că a pierdut bani la păcănele. Camerele de supraveghere au surprins totul.

O tânără a fost bătută într-o sală de jocuri din Timişoara, într-un atac sălbatic al unui client recidivist care s-a înfuriat după ce a pierdut bani la păcănele. Camerele de supraveghere au surprins totul.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost lovită cu pumnii, cu picioarele, apoi cu un scaun. Când aceasta a încercat să se ridice, agresorul a pus-o din nou la pământ.

În sala de jocuri, la momentul atacului, erau doar victima şi agresorul ei. Furios că a pierdut bani la păcănele, tânărul s-a răzbunat pe angajată.

Sub ameninţarea unui cuţit, bărbatul a determinat-o pe tânără sa-i înmâneze suma de 2.000 de lei şi două telefoane mobile.

Atacul a avut loc puţin după ora prânzului, când sala de jocuri nu era păzită. Agresorul a fost prins de poliţişti după patru ore. Bărbatul avea la el o parte din banii luaţi sub ameninţare şi cele două telefoane mobile.

Atacatorul rămâne după gratii următoarele 30 de zile. Acesta ste recidivist şi a mai făcut închisoare pentru furt din locuinţe. Acum, bărbatul este acuzat de tâlhărie calificată.

Acesta este cel de-al doilea atac, în numai o lună, într-un bar cu jocuri de noroc din Timişoara. În decembrie, un bărbat înarmat cu o macetă a încercat să fure banii unui casier. A fugit, însă, când acesta a apăsat butonul de panică.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Calendar ortodox 2019. Când pică Paștele ortodox și catolic până 2025... Sumă record pentru parcare! Cât a plătit un român pentru a-și adjudeca locul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x