Atac sălbatic într-o sală de jocuri din Timişoara! O tânără a fost bătută cu bestialitate de un recidivist. Atenție, imagini tulburătoare! - VIDEO

O tânără a fost bătută într-o sală de jocuri din Timişoara, într-un atac sălbatic al unui client furios că a pierdut bani la păcănele. Camerele de supraveghere au surprins totul.

O tânără a fost bătută într-o sală de jocuri din Timişoara, într-un atac sălbatic al unui client recidivist care s-a înfuriat după ce a pierdut bani la păcănele. Camerele de supraveghere au surprins totul.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost lovită cu pumnii, cu picioarele, apoi cu un scaun. Când aceasta a încercat să se ridice, agresorul a pus-o din nou la pământ.

În sala de jocuri, la momentul atacului, erau doar victima şi agresorul ei. Furios că a pierdut bani la păcănele, tânărul s-a răzbunat pe angajată.

Sub ameninţarea unui cuţit, bărbatul a determinat-o pe tânără sa-i înmâneze suma de 2.000 de lei şi două telefoane mobile.

Atacul a avut loc puţin după ora prânzului, când sala de jocuri nu era păzită. Agresorul a fost prins de poliţişti după patru ore. Bărbatul avea la el o parte din banii luaţi sub ameninţare şi cele două telefoane mobile.

Atacatorul rămâne după gratii următoarele 30 de zile. Acesta ste recidivist şi a mai făcut închisoare pentru furt din locuinţe. Acum, bărbatul este acuzat de tâlhărie calificată.

Acesta este cel de-al doilea atac, în numai o lună, într-un bar cu jocuri de noroc din Timişoara. În decembrie, un bărbat înarmat cu o macetă a încercat să fure banii unui casier. A fugit, însă, când acesta a apăsat butonul de panică.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Ultimele știri