Antena Căutare

Un autocar cu 28 de pasageri s-a ciocnit frontal cu o maşină pe DN7! Mai multe ambulanțe la fața locului, cinci răniți

Accidentul a avut loc între localităţile arădene Bătuţa şi Căpruţa, pe DN7, unde şoferul unui autocar a decis să depăşească un autocamion, însă pe contrasens a lovit frontal un autoturism VW Golf înmatriculat în Bulgaria.

Cinci persoane dintr-un autoturism cu numere de Bulgaria, între care doi copii, au fost rănite, joi seară, după ce un autocar cu 28 de pasageri români care mergeau în Spania a intrat frontal, pe contrasens, în autoturism, pe DN7, în judeţul Arad.

Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, iar şoferul bulgar a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind rănit grav, în tmp ce din autocar nimeni nu a suferit răni.

Accidentul a avut loc între localităţile arădene Bătuţa şi Căpruţa, pe DN7, unde şoferul unui autocar a decis să depăşească un autocamion, însă pe contrasens a lovit frontal un autoturism VW Golf înmatriculat în Bulgaria.

În autocar erau 28 de pasageri români care se deplasau de la Suceava în Spania, iar în autoturism erau trei adulţi şi doi copii din Bulgaria.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, în urma impactului frontal au fost răniţi ocupanţii din autoturism, iar niciun pasager din autocar nu a suferit răni.

Traficul rutier s-a desfăşurat pe o singură bandă a DN7

”La locul accidentului au fost mobilizate trei echipaje SMURD, elicopterul SMURD şi două ambulanţe. Şoferul autoturismului a fost rănit grav şi a fost transportat cu elicopterul la spital, în timp ce ceilalţi pasageri au răni uşoare”, a spus Pleşca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Lorena Radu, a declarat că şoferul autocarului, în vârstă de 42 de ani, nu s-a asigurat că are spaţiu suficient pe contrasens pentru efectuarea manevrei de depăşire, astfel că va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier s-a desfăşurat pe o singură bandă a DN7, alternativ în ambele sensuri, timp de o oră şi jumătate, până la finalizarea cercetărilor.

Tavane din care curge apa, staţii care nu au fost văruite de ani de zile şi mizerie! Cu toate astea, Metrorex investeşte... Un nou cutremur în România! Seism de 3,3 grade pe scara Richter, joi noapte, în județul Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x