Antena Căutare

Un autotren care transporta autovehicule a căzut în Râul Olt. Şoferul şi un pasager au fost răniţi

Un autotren care transporta autovehicule a căzut joi dimineaţă în Râul Olt, în urma ciocnirii cu un autoturism, în zona localităţii Brezoi, şoferul şi un pasager fiind răniţi.

”Circulaţia rutieră se desfăşoară dirijat, pe un fir, în ambele sensuri, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+500 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident. Un autotren care transporta autovehicule ar fi intrat în coliziune cu un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, autotrenul a căzut în Râul Olt. Şoferul autovehiculului şi pasagerul au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului şi identificarea autovehiculelor implicate.

Sursa : news.ro

El e judecătorul CCR care bate orice record în materie de venituri. A încasat peste OPT MILIARDE dintr-un salariu cumula... O platformă plină cu autoturisme a căzut în Olt! Accident teribil! Scafandrii au căutat o noapte întreagă autoturismele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x