Antena Căutare

Un avion a aterizat direct pe paja din Mamaia, sub privirile turiștilor. Motivul? Pilotul a vrut să cumpere un ștrudel

Momente spectaculoase, în această după-amiază, pe o plajă din Mamaia. Un hidroavion a ajuns la mal, pe nisip, iar salvamarii şi turiştii au alergat spre el să întrebe dacă s-a întâmplat ceva grav. Doar fiul pilotului avea o urgenţă. Puştiul de şapte ani a pofitit la un. ştrudel. Tatăl i-a îndeplinit dorinţa. A ancorat aeronava şi s-a dus să cumpere plăcinte.

Momente spectaculoase, în această după-amiază, pe o plajă din Mamaia. *** Un hidroavion a ajuns la mal, pe nisip, iar salvamarii şi turiştii au alergat spre el să întrebe dacă s-a întâmplat ceva grav. Doar fiul pilotului avea o urgenţă.

Puştiul de şapte ani a pofitit la un ştrudel. Tatăl i-a îndeplinit dorinţa. A ancorat aeronava şi s-a dus să cumpere plăcinte. După experienţa care i-a alertat pe turişti, la bord s-a urcat şi echipa Observator. Pilotul povesteşte că ar fi trebuit să aterizeze pe lacul Siutghiol, dar acolo erau valuri şi a fost nevoit să meargă la Mamaia.

Atenționare meteo! Cod galben de inundaţii în 13 judeţe... Începe Evaluarea Naţională. Peste 144.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin astăzi proba la Limba română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x