Antena Căutare

Un avion cargo a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

A fost alerta pe Aeroportul Henri Coanda. Un avion cargo a ramas fara un motor in aer. Pilotul a cerut de urgenta ajutor de la sol, iar echipele de salvare au asteptat pe pista, pregatite pentru un dezastru.

Un avion ATR 72 Cargo al companiei FARN AIR a decolat fara probleme si urma sa efectueze un zbor de probe. La bord erau doar pilotul si copilotul sau. Au marit treptat viteza si altitudinea si au testat, pe rand, motoarele. Avionul a fost scos recent din service si ar fi trebuit sa fuctioneze normal, dar au aparut primele emotii.

Nu dupa mult timp de la decolare, echipajului din aeronava i-a fost semnalata o defectiune tehnica. Cea mai buna solutie gasita a fost aceea de a opri unul dintre motoare.
Cu unul dintre motoare oprite, avionul s-a apropiat de pamant. Pilotii au cerut ajutorul Turnului de Control si mai multe echipaje de interventie au ajuns imediat la aeroport. Pilotul a reusit sa atinga in siguranta pista de aterizare. Nimeni nu a fost ranit in incident.

Avionul defect va ajunge din nou in service, pentru noi verificari.

Taietorii de lemne isi apara cu toporul afacerile din care castiga milioane de euro anual... Autostrada Soarelui va fi finalizata cu o luna inainte de termen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x