Antena Căutare

Un avion cu 98 de pasageri de la Dortmund a aterizat pe Aeroportul din Târgu Mureş/ 41 dintre pasageri, care veneau din regiunea Nordrhein Westfalen, au fost izolaţi la domiciliu

Un avion cu 98 de pasageri a venit, miercuri, de la Dortmund, Germania, pe Aeroportul din Târgu Mureş iar 41 dintre pasageri, care veneau din regiunea Nordrhein Westfalen,au fost izolaţi la domiciliu.

”Astăzi, pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureş a aterizat cursa din Dortmund, având 98 de pasageri îmbarcaţi. Reprezentanţii DSP Mureş s-au deplasat la aeroport pentru a opera completarea chestionarelor prevăzute de metodologie. În urma acţiunii a fost luată măsura autoizolării la domiciliu pentru un grup de 41 de persoane provenite din regiunea Nordrhein Westfalen”, a transmis Prefectura Mureş.

Sursa citată a precizat că persoanele în cauză au primit toate informaţiile necesare, urmând să intre în monitorizarea DSP pentru 14 zile.

În judeţul Mureş, numărul total de locuri pentru carantinare este de 167. Dintre aceste locuri, 10 erau ocupate nainte de sosirea pasagerilor din Germania.

Sursa : news.ro

Numărul bolnavilor de coronavirus din România a ajuns la 36 de persoane! Harta cu pacienții infectați cu covoid-19... Iohannis: Să nu minimalizăm impactul acestei crize. Solicit să fie analizate şi evaluate realist toate implicaţiile COVI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x