Situație disperată pentru românii care își petrec concediile în Grecia: ”Am fost testaţi toţi şi izolaţi la hotelul la care noi plătisem vacanţa!”

Zeci de români care au ales să-și petreacă concediile în Grecia au fost testați atunci când au aterizat la Atena. Aceștia au fost nevoiți să stea 24 de ore în izolare la hotel, situație ce i-a determinat să-și piardă legăturile. 

Potrivit Antena 3, toți pasagerii unui avion cu români ajuns la Atena au fost testați. Din fericire, toate rezultatele au fost negative, iar turiştii si-au putut continua drumul.

O româncă a vorbit despre situația pe care a fost nevoită să o îndure înainte de a ajunge pe insula Mykonos.

''În avion a trebuit să completăm un formular pentru COVID toţi pasagerii. După ce am ajuns în Atena, am fost rediectionaţi către punctele de testare COVID absolut toţi românii. Din cauza acestei testări am şi pierdut avionul pe care îl aveam la ora 13. Noi ajunsesem la ora 12 în Antena, la ora 13 urma să plecăm către Mykonis. Am ratat zborul, l-am luat pe următorul la 4 şi jumatate.

Veşti bune pentru românii care vor să-şi petreacă vacanţa în Grecia. Cozile au dispărut miraculos

Noi românii am fost testaţi toţi şi nişte prieteni de familie din Olanda care au venit dintr-o ţară cu risc, ei nu au fost absolut deloc testaţi. Am fost izolaţi la hotelul la care noi plătisem vacanţa'', a spus femeia plecată în vacanţa în Grecia.

Alți români au fost blocați ore în șir la vamă

Tot ce trebuie să știi dacă pleci în vacanță în Grecia și Bulgaria. Ce reguli trebuie să respectăm

De asemenea, românii care se duc în Grecia cu mașina au întâmpinat deja prima problemă: ajunși la vama Kulata, au constatat că aceasta este blocată. Autoritățile elene permit accesul din Bulgaria spre Grecia prin acest punct de trecere a frontierei și le închid pe celelalte. Ulterior, MAE a anunțat că s-a creat un flux separat pentru maşinile înmatriculate în statele UE, la intrarea în Grecia. Autorităţile din Grecia caută şi alte soluţii pentru ca oamenii să nu mai stea ore în şir la coadă.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri