Antena Căutare

Un avion s-a prăbușit în Spania. „Odihnește-te în pace, camarade, îți mulțumim că ne-ai ajutat să sărbătorim această zi în care tu ți-ai dat viața!”

Un avion militar Eurofighter, care a participat la Madrid la parada ocazionată de Ziua Națională a Spaniei, s-a prăbușit în apropierea unei baze aeriene din provincia Albacete.

Un avion militar Eurofighter, care a participat la Madrid la parada ocazionată de Ziua Națională a Spaniei, s-a prăbușit în apropierea unei baze aeriene din provincia Albacete, informează Agerpres.

Avionul s-a prăbușit în timpul manevrelor de apropiere pentru aterizare la baza Los Llanos, situată în zona orașului Albacete, la 300 de kilometri sud-est de capitala Madrid, a confirmat Ministerul spaniol al Apărării.

Pilotul din păcate nu a supraviețuit impactului.

„Odihnește-te în pace, camarade, îți mulțumim că ne-ai ajutat să sărbătorim această zi în care tu ți-ai dat viața. Nu te vom uita niciodată!”, a scris Statul Major al armatei spaniole pe Twitter.

Cum arată casa celebrului Picasso în valoare de 20 de milioane de euro. Acolo s-a sinucis soția lui... Imagini revoltătoare, dar adevărate. Uite cum a putut să vină la școală o elevă din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x