Antena Căutare

Un băiat de 7 ani a fost umilit şi bătut în curtea unei grădiniţe, de alţi cinci copii, care l-au pus să mănânce iarbă şi melci!

Caz revoltător într-o comună din Argeş.Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns la poliţişti, care au deschis o anchetă.

Un băiat de șapte ani a fost umilit şi bătut în curtea unei grădiniţe, de alţi cinci copii, care l-au pus să mănânce iarbă şi melci.

Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns la poliţişti, care au deschis o anchetă.

Imaginile apărute în mediul online arată scene greu de conceput pentru copii de vârste atât de fragede. Totul s-ar fi petrecut într-un weekend de la începutul lunii. Decorul - curtea unei grădiniţe de lângă locuinţa băiatului de șapte ani. Copilul intrase acolo pentru a-şi lua mingea, dar a dat peste agresori şi nu a mai fost lăsat să plece.

Lovit pentru că refuză să mănânce iarbă, băiatul are de înfruntat apoi un adversar vizibil mai mare. Un adolescent care continuă seria de umilinţe.

În loc de jucării și desene animate! Cea mai tânără bunică din lume este româncă și are 23 de ani... Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Tânăr, snopit în bătaie de polițiști: "Acest copil, după bătaie, a r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x