Antena Căutare

David Andrei a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Mama lui îl caută cu disperare! Poliția cere ajutor! Foto

David Andrei Alexandru Dămian, un copil în vârstă de șapte ani din Sibiu, a fost dat dispărut de mama lui, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

David Andrei Alexandru Dămian, un copil în vârstă de șapte ani din Sibiu, a fost dat dispărut de mama lui, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Mama lui a sunat joi la 112 şi a anunţat că a dispărut copilul de acasă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„Poliţiştii sibieni caută un minor de 7 ani a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată în această după-masă. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest minor sunt rugaţi să apeleze 112. În această după-masă, în jurul orei 18:00, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, Dămian David Andrei Alexandru”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Copilul a plecat de acasă în jurul orei 14:00. Familia din care a dispărut copilul locuieşte în municipiul Sibiu.

Băiatul are puţin peste un metru înălţime, 20 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, păr blond, fir drept, ten alb, ochi albaştri. La data plecării purta pantalon de trening negru, maiou verde şi adidaşi negri, precizează IPJ.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pregătiri la Iaşi pentru hramul Sfintei Cuvioase Parascheva; racla cu sfintele moaşte va fi scoasă vineri dimineaţă... Exercițiu: O explozie la o fabrică de bere din Miercurea Ciuc a făcut nu mai puţin de 20 de victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x