Antena Căutare

Un baiat din Botosani a dat foc la casa si a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti

Tragedie intr-o familie din judetul Botosani. Unul dintre cei patru copii, in varsta de 14 ani, a ajuns in stare grava la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa ce a dat foc la casa. Baiatul suferea de afectiuni psihice si nu a realizat pericolul la care se expune in momentul in care a aruncat in soba o sticla cu motorina.

O ambulanta l-a dus pe minorul de 14 ani pe aeroportul din Suceava. Acolo, el a fost asteptat de un elicopter SMURD care l-a transportat spre Bucuresti. Era in stare foarte grava, asa ca medicii s-au chinuit cateva minute sa-l stabilizeze. Avea arsuri pe jumatate din suprafata corporala.

El a ajuns la Spitalul de Arsi din Capitala, unde a ramas internat sub atenta supraveghere a medicilor. Sora lui, in varsta de sapte ani, a ramas la Spitalul Municipal din Dorohoi, iar medicii spun ca viata nu ii este pusa in pericol.

Incidentul a avut loc in momentul in care cei doi frati au ramas singuri acasa. Mama si concubinul ei, cunoscuti ca impatimiti ai bauturii, tocmai plecasera la niste vecini. Baiatul de 14 ani a gasit o sticla cu motorina sub pat si a aruncat-o in soba.

Odata cu el, intrega locuinta a inceput sa arda. Un vecin a vazut flacarile si a sarit sa-i ajute pe cei doi frati.

Familia mai are acasa inca doi copii minori. Cel mai probabil, ei vor ajunge acum pe mana inspectorilor de la protectia copilului.

ROANTANAMO: Transportul suspectilor de terorism, o uriasa afacere CIA... Doi soti din judetul Ialomita, spulberati pe sosea la intoarcerea de la un priveghi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x