Antena Căutare

Un baiat din Cluj s-a prabusit in curtea scolii si a murit

Incident infiorator in Cluj. Un copil de 10 ani a murit dupa ce s-a prabusit din picoare chiar in curtea scolii in care invata. Profesorii spun ca ei nu stiau ca elevul sa sufere de vreo boala.

Copilul de 10 ani iesit in pauza la ora 14:00. Ce s-a intamplat acolo nu este sigur. Politia spune ca elevul ar fi alunecat pe gheata.

"Am fost solicitati la scoala respectiva. Este vorba despre un minor de 10 ani care a alunecat pe gheata in curtea scolii si s-a lovit la cap", a declarat Anca Sidonia Bolba, purtator de cuvant IPJ Cluj.

Copilul a primit primele ingrijiri medicale chiar in curtea scolii, circa 30 de minute, dupa care a fost urcat in ambulanta.

"Se juca si a cazut pe gheata. Cred ca este inconstient ca medicii il resusciteaza", a spus portarul unitatii scolare.

La fata locului a ajuns si un echipaj de politie care cerceteaza imprejurarile in care a avut loc incidentul. Baiatul a fost transportat la UPU Cluj.

Directoarea scolii spune ca baiatul nu avea cum sa alunece, asa cum spun politistii, pentru ca in curtea unitatii de invatamant nu exista gheata.

"Copilul atunci iesea in pauza. Am inteles ca i s-a facut rau. Nu a cazut pe ghaeta pentru ca nu este asa ceva in curte. Era un alt copil care a vazut tot si a zis ca efectiv a cazut din picioare. Nu s-a aparat, era cu mainile in buzunar. Parintii au fost anuntati, iar mama copilului a ajuns la scoala cand inca era SMURD-ul aici. Noi nu stim ca micutul sa sufere de vreo boala sau sa fi fost racit. Parintii nu ne-au semnalat in prealabil un astfel de lucru", a declarat directoarea scolii, Timar Agnes.

Pictura pe mobilier vechi: O pictorita din Alba da viata bucatilor de lemn si le vinde strainilor... Politistul din Tulcea, urmarit de colegii lui prin tot orasul, s-a ales cu dosar penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x