Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Accident teribil în Baia Mare! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce cazanul în care se topea metalul i-a explodat în faţă

Explozie la o societate metalurgică din Baia Mare. Un muncitor a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce cazanul în care se topea metalul i-a explodat în faţă.

Accident Baia Mare

Pentru că starea lui se înrăutăţea, medicii au decis să îl transfere la o clinică de mari arşi din ţară. Însă nu a fost primit niciunde, pentru că nu erau locuri libere. În cele din urmă, bărbatul a fost transportat la Viena, cu un avion privat.

Bărbatul are 40 de ani şi este şeful secţiei de turnătorie. În momentul exploziei, făcea un control de rutină. Se afla pe o punte şi verifica un cazan în care se topesc metalele. Suflul exploziei l-a izbit frontal pe muncitor şi l-a aruncat la câţiva metri distanţă.

Colegii au dat imediat alarma. Bărbatul are arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului. Pentru că rănile erau grave, medicii au luat legătura cu mai multe clinici de specialitate din ţară, însă nu au găsit pe niciunde un loc liber. Conducerea societăţii a decis atunci să fie dus în străinătate. Un avion privat din Ungaria l-a transportat la o clinică din Viena

Bărbatul nu purta echipament de protecţie, iar inspectorii de muncă fac acum anchetă. Şi poliţiştii au întocmit dosar penal pentru că nu s-au respectat măsurile de securitate.

Recomandari