Antena Căutare

Un bărbat a câștigat de trei ori la Loto cu aceeași combinație de numere! Totul în mai puțin de un an

Pare de necrezut! Un bărbat a găsit, se pare, „formula secretă” pentru a se îmbogăți, după ce a jucat la Loto de trei ori, cu trei bilete diferite, însă folosind aceeași combinație de numere. Care sunt cifrele care i-au purtat noroc și i-au umplut conturile din bancă.

loto
Care au fost numerele norocoase care l-au transformat pe bărbat într-un om bogat. Le-a folosit de trei ori și de fiecare dată a câștigat la Loto! | Pixabay

Un bărbat din Statele Unite ale Americii (SUA) a dat lovitură după ce a câștigat la Loto de trei ori, în mai puțin de un an. Povestea sa devine și mai interesantă, având în vedere că jucătorul a folosit exact aceeași combinație de numere, care se pare că a fost câștigătoare în fiecare caz în parte. Cum a fost posibil.

A câștigat la Loto de trei ori, cu aceeași combinație de numere

Bărbatul, care locuiește în în statul Maryland, a dezvăluit și ce combinație de numere extrem de norocoase i-au adus premiile de zeci de mii de dolari. Ultimul premiu revendicat de acesta a fost în valoare de 50.000 de dolari. Cu primele bielete câștigătoare, norocosul jucător la Loto a primit suma de 100.000 de dolari, se arată într-un comunicat de presă al Loteriei din Maryland.

Citește și: Povestea incredibilă a unui bărbat care a murit înainte să afle că a câștigat marele premiu la loto. Cum s-a întâmplat tragedia

Fericitul câștigător a pariat inițial doar un dolar pe combinația „48548”, care mai apoi l-a făcut un om bogat, informează CNN. Inițial, acesta a dezvăluit că nici nu a mai verificat rezultatele și că nu și-a dat seama că biletul a fost unul norocos. Bărbatul a aflat că a câștigat după ce soția lui l-a informat.

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Ce a făcut bărbatul cu banii câștigați la Loto

Norocosul bărbat a punctat că este un împătimit al acestui joc, iar succesul i-a surâs din plin în cele din urmă. Locuitorul din Maryland și-a dorit să se bucure din plin de banii câștigați, astfel că o parte din ei au fost cheltuiți pentru o vacanță. De asemenea, acesta a făcut și cadouri scumpe familiei sale, printre care și o motocicletă de teren pentru fiul soției lui.

„Joc la loterie tot timpul. Nu știi niciodată (dacă vei câștiga n.r)", a declarat americanul, care este de părere că trebuie să rămâi dedicat acestei activități dacă îți dorești să ai șanse de reușită.

Cât consumă un aparat de aer condiționat. La ce să te aștepți când vine factura la energie... (P) Serviciul Costum-la-Comandă: simbolul croitoriei artizanale la Florentino Delure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x