Antena Căutare

Amenințări cu pistolul, în centrul Capitalei! Mai mulți oameni au fost îngroziți. „Avea ochii roșii, tulburi” - Video

Un bărbat a făcut amenințări cu pistolul, marți seară, în centrul Capitalei, plimbându-se haotic printre mașini și îngrozind mai mulți șoferi.

Un bărbat a făcut amenințări cu pistolul, marți seară, în centrul Capitalei, plimbându-se haotic printre mașini și îngrozind mai mulți șoferi.

„Avea ochii roșii, erau tulburi. Părea agitat. Nu mi-a spus absolut nimic. Pur și simplu a îndreptat arma către mine”, a spus unul dintre șoferi despre bărbatul care a făcut amenințări cu pistolul.

Un tânăr îşi căuta loc de parcare în zona Şincai, în momentul în care a fost ameninţat cu pistolul. A încremenit în momentul în care a văzut arma. A reuşit să reacţioneze şi să apeleze la 112, abia în momentul în care agresorul i-a făcut semn să plece.

Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului.

În baza descrierii făcute de oameni, individul a fost identificat într-un bloc din apropiere. La percheziţia corporală, asupra sa polițiștii au găsit un pistol neletal de tip airsoft.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la secția de poliție.

Poliţiştii continuă acum ancheta pentru a afla ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Circulația blocată de protestul taximetriștilor. Restricții de trafic în București... Scandalul de la Spitalul de Psihiatrie Târgu-Jiu continuă! După pacienții filmați în ipostaze intime, au apărut fotograf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x