Căutare Live

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a obligat două fetiţe să cerşească; victimele aveau 6 şi 8 ani şi erau deseori bătute

Un bărbat din judeţul Mureş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de minori după ce a transportat două fetiţe la Cluj-Napoca şi le-a obligat să cerşească.

Un bărbat din judeţul Mureş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de minori după ce a transportat două fetiţe la Cluj-Napoca şi le-a obligat să cerşească.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, pe data de 3 octombrie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurori DIICOT Târgu Mureş, au făcut pe raza judeţului Mureş, trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de minori.

“Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului şi până în prezent, un bărbat, de 27 de ani şi o femeie, de 31 de ani, ambii din judeţul Mureş, ar fi transportat pe raza muncipiului Cluj-Napoca, două minore, de 6 ani, respectiv 8 ani, unde ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acestora şi de imposibilitatea de a se apăra şi le-ar fi obligat să apeleze în mod repetat la mila publicului, uneori prin violenţă. Totodată, cei doi şi-ar fi însuşit banii obţinuţi în acest mod”, se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Procurorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 27 de ani, ulterior Tribunalul Mureş hotărând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Sursa : news.ro

Timişoara: Trei kilograme de amfetamină şi cocaină, descoperite de poliţişti într-un autoturism oprit în trafic; trei pe... Atenționare de maximă importanță! Cod galben de inundații în România! Cinci județe se află în pericol, în următoarele or...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri