Un bărbat a fost călcat de tramvai, în București. Două ambulanțe SMURD și Detasamentul Special de Salvatori au ajuns la fața locului

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din București, a fost lovit de un tramvai în București, în această după-amiază. Două ambulanțe SMURD și Detasamentul Special de Salvatori s-au îndreptat la locul accidentului.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din București, a fost lovit de un tramvai în București, în această după-amiază. Două ambulanțe SMURD și Detasamentul Special de Salvatori s-au îndreptat la locul accidentului.

„Bărbatul lovit de tramvai este conștient, prezintă un hematom la cap (în urma loviturii) și escoriații (zgârieturi). Va fi transportat la spitalul Universitar”, a precizat Adrian Marin, purtărorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, potrivit libertatea.ro.

Se pare că bărbatul a fost călcat de tramvai pentru că a traversat neregulamentar. Accidentul a avut loc pe bulevardul Timișoara din Capitală.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri