Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Mortul n-a murit! Un bărbat a fost găsit plimbându-se printr-un cimitir, la patru luni de la înmormântarea lui. Cum a fost posibil. „Era slab, tras la față!”

Un bărbat a fost găsit plimbându-se printr-un cimitir al unei localităţi de la periferia capitalei Cairo, la patru luni de la înmormântarea lui. Familia acestuia a suferit un șoc.

Mortul n-a murit! Un bărbat a fost găsit plimbându-se printr-un cimitir, la patru luni de la înmormântarea lui. Cum a fost posibil. „Era slab, tras la față!”

profimediaimages.ro

Mai exact, bărbatul, fostul profesor Mohammed el-Gammal din Egipt, în vârstă de 40 de ani, a fost îngropat în martie 2020. După patru luni, omul a apărut, viu şi nevătămat, șocând pe toată lumea.

Când și-a făcut apariția, la patru luni de la înmormântarea lui, bărbatul era slab, tras la faţă, și a fost dus imediat la postul de poliţie cel mai apropiat.

Cum a fost posibil ca bărbatul să apară în cimitir, la patru luni de a moartea lui

Nu era prima dată când fostul profesor dispărea, el având o maladie psihică. Şi în trecut mai plecase de acasă, iar familia nu mai ştia nimic despre el, pentru o perioadă, potrivit digi24.ro.

La începutul anului, absenţa sa a durat mai mult decât de obicei. Familia a continuat să-l caute peste tot, până când un telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă.

„O iubea mult!”. S-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru a-și veghea mama cu COVID-19, aflată pe patul de moarte

Familia s-a dus imediat acolo. Rudele au crezut că-l recunosc pe Mohammed el-Gammal. Toţi, cu excepţia uneia dintre surorile sale, care a rămas cu o urmă de îndoială că bărbatul mort de la morgă e cu adevărat Mohammed.

Avertisment de la medici! Greșeala ce crește cu peste 50% riscul de apariție a două tipuri de cancer

Presa locală a scris că s-a făcut şi o analiză ADN, dar familia nu a primit niciodată rezultatul. Prin urmare, funeraliile au avut loc la 21 martie.

Acum rămâne de stabilit cine era totuşi bărbatul îngropat în locul lui Mohammed. Autorităţile au deschis o anchetă.

Recomandari