Antena Căutare

15 persoane rănite, după ce un bărbat a furat un camion și a intrat în mașinile care așteptau la semafor. Autoritățile: ”Nu excludem varianta unui atac terorist!”

Scene halucinante au avut loc luni seară, în Limburg, în vestul Germaniei, acolo unde un bărbat a furat un camion și a lovit intenționat mai multe mașini. În urma acestui incident, nu mai puțin de 15 persoane au fost rănite. 

Scene halucinante au avut loc luni seară, în Limburg, în vestul Germaniei, acolo unde un bărbat a furat un camion și a lovit intenționat mai multe mașini. În urma acestui incident, nu mai puțin de 15 persoane au fost rănite.

Conform polițiștilor, bărbatul a furat un camion în jurul orei locale 17:20, după care a început să lovească mai multe mașini care așteptau la semafor în fața Palatului Justiției.

În urma incidentului 15 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. De asemenea, și suspectul, care a fost reținut, a primit îngrijiri medicale.

Deocamdată nu se știe dacă a fost un atac terorist, însă autoritățile germane nu exclud nicio variantă.

Citește și: Un nou atac terorist în Germania? Foc de armă la un spital din Berlin

Martorii au declarat, însă pentru presa locală, că șoferul avea un comportament instabil și traseul său s-a întins pe câteva sute de metri. Agenţia germană de presă DPA, citată de Agerpres, scrie că s-au înregistrat 17 răniţi inclusiv suspectul, dintre care unul „în stare gravă”, citând un purtător de cuvânt al poliţiei regionale.

Citat de Frankfurter Neue Presse, şoferul obişnuit al camionului a povestit că a văzut un bărbat în vârstă de circa 30 de ani, cu barbă şi ras pe cap, privirea „fixă şi probabil sub influenţa drogurilor” că a deschis portiera autovehiculului său staţionat în acel moment.

”L-am întrebat: ce vrei de la mine? Nu a scos niciun cuvânt. I-am pus din nou aceaşi întrebare şi m-a tras afară din camion”, a povestit acest angajat al unei firme de logistică, adăugând că a fugit ulterior după autovehicul.

Citește și: Atentat în GERMANIA: Un camion a intrat în mulțime la târgul de Crăciun din Berlin. 12 morți, cel puțin 50 de răniți. Atacul a fost revendicat de ISIS

Incidentul soldat cu 15 răniți nu este primul de acest fel din Germania. În urmă cu aproape trei ani, în decembrie 2016, tunisianul Anis Amri a intrat cu un camion furat într-un târg de Crăciun, la Berlin, omorând 12 persoane.

Fiul unui medic renumit, găsit într-o baltă de sânge, în propriul apartament! Luca avea 30 de ani și a fost descoperit c... Vrancea: Tânăr care a dat mită pentru a obţine permisul de conducere, condamnat cu suspendare după ce şi-a recunoscut fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x