Antena Căutare

Un barbat "a gasit" de munca dupa ce s-a sinucis

Un somer din Oradea, care s-a sinucis din disperare, a fost sunat la o zi dupa inmormantare, ca sa i se ofere un loc de munca. Omul a asteptat multa vreme sa isi gaseasca un loc de munca, dar a fost in zadar.

Lucra la o fabrica, dar aceasta s-a inchis. Avea o fetita, pe atunci in varsta de doi ani de zile, iar sotia lui nu muncea.

Timp de doi ani de zile, nu a primit niciun raspuns. Intre timp, fetita lui fusese diagnosticata cu epilepsie. Medicamente, lumina, gaze, impozite, rata la banca. Toate datoriile au inceput sa se adune. Intr-o zi, a primit un telefon de la o firma la care avea rate.

A luat bani de la mama lui, s-a dus si a platit rata, apoi s-a intors acasa.

Sotia lui a adunat din putinul pe care il avea si i-a facut inmormantarea. Dar viata mai avea o lovitura pregatita pentru ea.

Acum, femeia si fiica ei de patru ani au ramas in grija mamei lui Mircea. O batrana de 77 de ani.

Numai in Bihor sunt cateva zeci de mii de someri. Iar, pe zi ce trece, numarul celor care se sinucid din cauza asta acesta creste. Probabil ca multi dintre ei s-ar multumi cu ceea ce isi dorea si Mircea: un salariu de 600 de lei.

Oprescu catre protestatari: "Ori sunteti hotarati, ori dansati pinguinul"... Bebelus mort, dupa ce ambulanta care il transporta la spital a facut pana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x