Antena Căutare

Un barbat a incercat sa se sinucida si ramas suspendat pe o macara, in fata Spitalului Floreasca din Bucuresti

Momente tensionate, azi-noapte, in fata Spitalului Floreasca din Bucuresti. Un barbat s-a urcat pe o macara, a inceput sa ameninte ca se arunca in gol si era foarte aproape sa cada fara voia lui. Din cauza faptului ca era baut, la un moment dat s-a dezechilibrat si a ramas suspendat cu capul in jos, prins cu piciorul de niste bare de metal.

Abia in momentul in care s-a vazut suspendat cu capul in jos, la cativa metri inaltime, barbatul si-a dat seama in ce situatie l-a adus alcoolul. Orice incercare de a se elibera de unul singur ar fi insemnat mai mult ca sigur o cadere in gol. Dupa doua ore, un negociator al politiei a reusit sa ajunga la el.

Cu ajutorul unei alte macarale, de aceasta data una a pompierilor, barbatul a fost coborat in siguranta. El a ajuns imediat pe mainile medicilor.

Deoarece starea lui nu era deloc buna, medicii l-au transportat pe targa pana in camera de garda a Spitalului Floreasca. Asta le-a dat politistilor ocazia sa-l vada mai bine la fata. Nu le era deloc strain.

Barbatul n-a apucat sa povesteasca nimanui motivele care sa-i explice fapta inconstienta. El va fi externat din spital, cel mai probabil, astazi, cand va primi si o amenda pentru tulburarea linistii publice.


DN 17C, blocat din cauza unui sofer de TIR care a incurcat indicatoarele... Scolile incep luni inscrierea copiilor in clasa pregatitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x