Căutare Live

Un barbat a incercat sa se sinucida si ramas suspendat pe o macara, in fata Spitalului Floreasca din Bucuresti

Momente tensionate, azi-noapte, in fata Spitalului Floreasca din Bucuresti. Un barbat s-a urcat pe o macara, a inceput sa ameninte ca se arunca in gol si era foarte aproape sa cada fara voia lui. Din cauza faptului ca era baut, la un moment dat s-a dezechilibrat si a ramas suspendat cu capul in jos, prins cu piciorul de niste bare de metal.

Abia in momentul in care s-a vazut suspendat cu capul in jos, la cativa metri inaltime, barbatul si-a dat seama in ce situatie l-a adus alcoolul. Orice incercare de a se elibera de unul singur ar fi insemnat mai mult ca sigur o cadere in gol. Dupa doua ore, un negociator al politiei a reusit sa ajunga la el.

Cu ajutorul unei alte macarale, de aceasta data una a pompierilor, barbatul a fost coborat in siguranta. El a ajuns imediat pe mainile medicilor.

Deoarece starea lui nu era deloc buna, medicii l-au transportat pe targa pana in camera de garda a Spitalului Floreasca. Asta le-a dat politistilor ocazia sa-l vada mai bine la fata. Nu le era deloc strain.

Barbatul n-a apucat sa povesteasca nimanui motivele care sa-i explice fapta inconstienta. El va fi externat din spital, cel mai probabil, astazi, cand va primi si o amenda pentru tulburarea linistii publice.


DN 17C, blocat din cauza unui sofer de TIR care a incurcat indicatoarele... Scolile incep luni inscrierea copiilor in clasa pregatitoare...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri