Antena Căutare

UPDATE Un barbat a injunghiat o femeie si a aruncat-o in fata unui tren

Incident socant in urma cu putin timp intr-o gara din Brasov. Un individ in varsta de aproximativ 40 de ani a injunghiat o femeie si a aruncat-o in fata unui tren.

Martorii povestesc ca cei doi aveau o discutie aprinsa pe peronul garii. La un moment dat, barbatul a scos un cutit si a injunghiat-o pe femeie in zona gatului.

Totul s-a petrecut chiar in momentul in care trenul pornea din gara Bartolomeu catre Zarnesti. Mecanicul locomotivei a observat la timp incidentul si a oprit trenul inainte sa fie prea tarziu. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Ioan Necsulescu, incidentul s-a petrecut la ora 19.10, in gara Bartolomeu, conform Mediafax.

"Fata se afla pe peron, iar un cioban din Zarnesti, aflat in stare de ebrietate, fara niciun motiv a sarit la gatul fetei cu un cutit. Fata a avut prezenta de spirit si s-a aparat, dar a fost taiata in zona gatului si la un tendon al unei maini", a declarat Necsulescu.

Agresorul a fost incatusat de politistii de la Transporturi Feroviare, iar femeia a fost internata la Spitalul Judetean Brasov si se afla in stare critica.

Cristi Borcea, cautat de FBI: Mai multi clienti ai restaurantului sau din Miami s-au trezit cu conturile goale dupa ce a... ROANTANAMO: Romania, actionata la CEDO de un suspect de terorism care sustine ca a fost torturat de CIA la noi in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x