Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Alegeri Prezidențiale 2019. A vrut să voteze și a murit! Un bărbat a decedat chiar la ieșirea din secția de votare, în Lugoj! Care a fost cauza

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din Lugoj, care a fost împreună cu soția la vot, a murit în apropiere de secția de votare. 

Alegeri Prezidențiale 2019. Un bărbat a murit la ieșirea din secția de votare, în Lugoj.

Soția bătrânului a cerut ajutorul celor din comisie pentru a suna la 112 fiindcă nu avea telefon mobil.

Medicii au ajuns la fața locului și au încercat să-l resusciteze pe bătrân, dar fără succes.

„La secţia 228 de la grădiniţa de pe strada Xenopol a sosit o doamnă care ne-a spus că soţul ei se simte foarte rău şi că ne roagă să sunăm la Ambulanţă, pentru că nu are telefonul la ea. Soţul era în maşină, el a şi condus, de altfel, nu a coborât, nu a fost la secţie.

O colegă a noastră, membră în birou, un coleg, inclusiv un pompier s-au dus la acest domn, care respira încă. A ajuns Ambulanţa, l-au pus pe targă şi l-au dus la spital. Eu nu am fost la faţa locului. Mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat, am înţeles că a murit”, a declarat preşedintele Secţiei de votare nr. 228, pentru expressdebanat.ro.

Bărbatul avea probleme cardiace grave. Suferea de stenoză aortică, fibrilaţie arterială, cord pulmonar cronic, precum şi de hipertensiune arterială.