Antena Căutare

Scene șocante la o Secție de psihiatrie din Botoșani! Moarte înfiorătoare pentru un pacient! Ce s-a întâmplat chiar în curtea spitalului

Un pacient internat pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoșani a murit electrocutat în curtea unităţii medicale.  

Un pacient internat pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoșani a murit electrocutat în curtea unităţii medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, , bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care suferă de afecţiuni psihice grave, a fost găsit în stare de inconştienţă de angajaţii spitalului.

„Cauza exactă morţii nu se cunoaşte până nu efectuăm necropsia. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a afirmat Ninişcu.

Pacientul a fost internat la Psihiatrie în luna august pentru a fi evaluat şi pentru a i se prelungi tratamentul de specialitate pentru afecţiunea de care suferea, potrivit Agerpres.

Se pare că bărbatul ar fi intrat în contact cu cablurile dintr-un tablou electric amplasat pe exteriorul unei clădiri. Pe fondul electrocutării, acesta a intrat în stop cardio-respirator, decedând la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost transferat cu o ambulanţă.

Se dau bani mulți de la stat! Există o singură condiție! Ce trebuie să faci ca să primești 20.000 de lei!... Poliţiştii din Botoşani fac cercetări după ce un pacient internat la spitalul de psihiatrie, găsit inconştient lângă un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x