Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Un bărbat a murit pe loc, iar un altul a fost rănit grav, în urma unui ACCIDENT cumplit! Traficul este BLOCAT COMPLET

O persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită gravă după ce două camioane,  unul care transporta nisip şi altul care transporta un utilaj, s-au ciocnit, miercuri, pe DN7, în judeţul Arad. Traficul este complet blocat în zona localităţii Toc şi va fi reluat în jurul orei 12.30.

O persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită gravă după ce două camioane, unul care transporta nisip şi altul care transporta un utilaj, s-au ciocnit, miercuri, pe DN7, în judeţul Arad. Traficul este complet blocat în zona localităţii Toc şi va fi reluat în jurul orei 12.30.

Accidentul a avut loc la marginea localităţii arădene Toc, pe DN 7, unde un camion care transporta nisip s-a ciocnit cu un camion pe platforma căruia se afla un utilaj de construcţii.

În urma impactului, doi bărbaţi aflat în cabina unuia dintre camioane au suferit răni grave, iar unul a decedat. Şoferul, în vârstă de 32 de ani, a fost descarcerat şi predat unui echipaj de ambulanţă, însă pasagerul din dreapta, în vârstă de 62 de ani, a fost declarat decedat, scrie News.ro.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, cele două camioane mergeau în acelaşi sens, unul în spatele celuilalt, însă primul şofer a frânat brusc, iar al doilea nu a reuşit să evite impactul pentru că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers.

Traficul este complet blocat în zonă, iar circulaţia pe DN7 ar urma să fie redeschisă în jurul orei 12.30.

Lovitură grea pentru bucureșteni! E oficial! Ce se întâmplă de la 1 noiembrie 2018... Descoperire macabră într-o casă abandonată! Un tânăr, găsit mort: ”Prietenii lui nu vor să spună ce s-a întâmplat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x