Antena Căutare

Un bărbat a murit în urma unui incendiu produs în judeţul Neamţ

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, joi, în urma unui incendiu care a cuprins o locuinţă din localitatea Slobozia, oraşul Roznov, judeţul Neamţ.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, joi, în urma unui incendiu care a cuprins o locuinţă din localitatea Slobozia, oraşul Roznov, judeţul Neamţ.

Două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, alături de o maşină de intervenţie a Serviciului de Voluntari din Roznov, au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit joi într-o locuinţă din localitatea Slobozia, oraş Roznov.

Bărbatul a fost scos de pompieri din locuinţă inconştient, posibil intoxicat cu fum, au mai transmis reprezentanţii ISU Neamţ. Potrivit acestora, bărbatul a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici.

Incendiul a cuprins interiorul locuinţei şi s-a manifestat cu degajare mare de fum şi gaze toxice. Pompierii au stins incendiul şi urmează să identifice cauza acestuia.

Accident mortal în Bacău: "Și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact"... Regina-mamă Elena va fi reînhumată alături de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Argeş. Sicriul va ajunge în ţară la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x