Antena Căutare

Un bărbat a murit la volan, în timp ce susținea examenul pentru permisul auto! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Un bărbat care abia aștepta momentul în care va deveni șofer cu acte-n regulă s-a stins din viață chiar în timp ce susținea examenul pentru permisul de auto. 

Un bărbat care abia aștepta momentul în care va deveni șofer cu acte-n regulă s-a stins din viață chiar în timp ce susținea examenul pentru permisul de auto.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani urma să susțină astăzi proba practică în vederea obținerii permisului de auto. Din păcate, însă, la un moment dat, acestuia i s-a făcut rău chiar în timp ce conducea.

Examinatorul a chemat de urgență un echipaj medical, însă medicii nu au mai avut altceva de făcut decât să constate decesul.

”Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracâiunii de ucidere din culpă”, a precizat subsomisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit bizbrasov.ro.

S-au făcut de râs! Doi șoferi români furau combustibil când au fost prinși și legați de propriul TIR, în Franța! (FOTO)... Hoț de bijuterii din Sibiu, prins și bătut de proprietarul magazinului de bijuterii! Ce metodă a folosit pentru a fura c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x