Antena Căutare

Caz revoltător! Un bărbat a profanat un mormânt ca să-și cumpere țigări și băutură. Cum s-a dat de gol în fața unei vânzătoare

Gest şocant al unui bărbat de 33 de ani din Săuleşti, Gorj. Acesta a fost reţinut de poliţişti după ce a profanat mormântul unui tânăr de 18 ani din localitate. 

Tânărul de 33 de ani a furat 50 de lei din sicriul decedatului, iar apoi a mers la magazinul din comună și şi-a cumpărat ţigări şi băutură.

În acel moment s-ar fi dat de gol în faţa vânzătoarei despre modul în care a făcut rost de bani. Individul a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

Adolescentul de 18 ani fusese înmormântat pe data de întâi ianuarie. S-a stins după o lungă suferinţă cauzată de cancer. Individul care a furat banii s-a ales cu dosar penal pentru profanare de morminte.

Scandalul mașinilor de lux explodează la MAI. Cine a folosit, de fapt, BMW-ul cumpărat de Carmen Dan și care a ajuns la ... După pestă, gripa aviară lovește România. ANSVSA a dezvăluit cât de periculos este virusul pentru om...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x