Antena Căutare

Clipe de GROAZĂ la metroul din București! Un bărbat a scos un PISTOL

Un incident grav a avut loc, miercuri seară, în stația de metrou Piața Victoriei din București, unde un bărbat ar fi scos un pistol după ce s-ar fi certat cu un alt individ.

Un incident grav a avut loc, miercuri seară, în stația de metrou Piața Victoriei din București, unde un bărbat ar fi scos un pistol după ce s-ar fi certat cu un alt individ.

Poliția a fost alertată, dar cei doi bărbați implicați în conflict au fugit și nu au mai fost depistați la locul incidentului.

Potrivit Poliţiei Capitalei, miercuri seară, Brigada Poliţie Transport Public a fost sezizată de un angajat al metroului că a observat o ceartă între doi bărbaţi, în zona de ieşire de la metrou Piaţa Victoriei.

La un moment dat, unul dintre bărbaţi a scos din geanta pe care o purta un obiect care părea a fi pistol, după care l-a reintrodus în geantă, potrivit News.ro.

Oamenii legii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat şi cine sunt cei doi bărbaţi.

Poliţiştii, care au fost informaţi cu privire la cele relatate, s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi pentru identificarea celor doi bărbaţi.

Probleme pe un drum național, din cauza IERNII! Două TIR-uri au derapat - FOTO... Masa de Crăciun va fi mult MAI SCUMPĂ în acest an! Ce se întâmplă cu preţurile preparatelor tradiţionale?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x