Antena Căutare

Bărbat de 50 de ani, din Arad, arestat după ce a sechestrat-o și a abuzat-o pe femeia care-i făcea curat în casă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Arad, a fost arestat după ce a sechestrat-o și a violat-o pe femeia care îi făcea curat în casă. Ba mai mult, bărbatul a și bătut-o și i-a furat un telefon. 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Arad, a fost arestat după ce a sechestrat-o și a violat-o pe femeia care îi făcea curat în casă. Ba mai mult, bărbatul a și bătut-o și i-a furat un telefon.

Conform Poliției Arad, oamenii legii au fost sesizați de o femeie care în noaptea de 21 spre 22 septembrie a fost ţinută cu forţa într-o garsonieră de pe raza oraşului şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi ştia doar porecla.

Citește și: Britanicii, scandalizați de români! Patru tineri au violat o fetiță de 12 ani în parc! Cum acționau

În mai puţin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat un bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu.

Femeia a mers în locuinţa acestuia pentru a-i face curăţenie, iar bărbatul a sechestrat-o şi a violat-o.

Citește și: Olandezul criminal a violat-o pe Adriana și a supus-o unor perversiuni sexuale după ce s-a asigurat că e moartă

De asemenea, în momentul în care a plecat din locuință, acesta a lovit femeia și i-a furat telefonul mobil, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată, iar magistraţii Judecătoriei Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

An școlar 2019-2020: S-a stabilit! Când se vor da examenele de corigență în acest an școlar... S-a votat, acum e oficial! Valoarea tichetelor de masă va fi majorată: Sumă record pentru angajați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x