Antena Căutare

Inconștiența ucide vieți! Un bărbat beat şi fără permis s-a jucat de-a şoferul și a lovit oameni nevinovați

Un șofer a pierdut controlul dubei pe care o conducea haotic şi a intrat într-un grup de oameni, aflaţi pe bancă, în faţa unui bloc. A lovit două tinere, apoi s-a făcut nevăzut. După câteva zeci de minute, s-a întors, însă, la locul accidentului.

Un șofer a pierdut controlul dubei pe care o conducea haotic şi a intrat într-un grup de oameni, aflaţi pe bancă, în faţa unui bloc. A lovit două tinere, apoi s-a făcut nevăzut. După câteva zeci de minute, s-a întors, însă, la locul accidentului.

Două bătrâne şi o mamă cu fiica sa au reuşit să se ferească din calea dubei. Două tinere, însă, nu au mai avut timp să reacţioneze şi au fost lovite.

Şoferul nici măcar nu a oprit să vadă ce a făcut. Dar nu a reuşit să scape de poliţişti. O bară de metal a rămas agăţată de maşină şi a lăsat urme pe şosea, până la locul în care fugarul a parcat.

Bărbatul s-a întors la locul accidentului, dar nu a recunoscut că el s-a aflat la volanul dubei. Băuse şi nu avea permis.

Bărbatul e acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Doi morți și trei răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și o căruță... Vine CEA MAI GREA IARNĂ din ultimii ani! Vremea se înrăutățeste! Meteorologii anunță cod galben în mai multe județe, inc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x