Alertă în Călăraşi: Un bărbat cercetat pentru ameninţare şi tulburarea ordinii publice a evadat din sediul Poliţiei

Poliţiştii din Călăraşi au instituit filtre în judeţ pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 46 de ani din municipiul Olteniţa, care a evadat, marţi, din sediul Poliţiei oraşului Budeşti.

Poliţiştii din Călăraşi au instituit filtre în judeţ pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 46 de ani din municipiul Olteniţa, care a evadat, marţi, din sediul Poliţiei oraşului Budeşti.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este cercetat ca inculpat într-un dosar penal care vizează infracţiuni de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta s-a prezentat marţi dimineaţa la sediul Poliţiei oraşului Budeşti, însoţit de apărătorul ales, pentru a fi audiat.

Ulterior, în jurul orei 11.55, după ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, a evadat din sediul Poliţiei Budeşti, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse locale, acesta ar fi fugit cu maşina cu care venise dimineaţa şi care rămăsese parcată în faţa sediului.

Conform semnalmentelor prezentate de poliţişti, bărbatul are înălţimea de aproximativ 1,90 metri, greutatea de aproximativ 105 kg, constituţie robustă, tuns scurt, ten închis, poartă barbă şi are tatuaje pe ambele braţe. La momentul evadării era îmbrăcat într-un tricou de culoare galbenă, pantaloni scurţi de culoare albastră şi pantofi sport de culoare roşie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursă: Mediafax

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri