Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Un bărbat din Arad a distrus tot în jurul lui! Acesta a aruncat de la etajul unu cu gantere și pietre în șapte mașini

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Arad, a distrus marți dimineața șapte mașini, aruncând cu gantere și pietre. La sosirea polițiștilor, acesta a sărit de la etajul unu, cu o macetă în mână. 

Bărbat din Arad cu probleme psihice

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 4:30 dimineața, în Arad. Polițiștii au fost sesizați prin numărul 112 că pe strada Banu Mărăcine, un bărbat a aruncat de la etajul unu cu două gantere în parbrizul unei mașini.

„La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus șapte autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie”, se precizează într-un comunicat al IPJ Arad.

Potrivit autorităților, bărbatul de 35 de ani ar mai fi avut crize, însă nu figurează în evidențe cu boli psihice. Deocamdată, trei persoane au depus plângeri, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale să îi identifice și pe ceilalți proprietari. Oamenii legii fac cercetări pentru distrugere.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis fapta, el urmând să fie audiat când medicii vor stabili că acest lucru este posibil.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro