Antena Căutare

Incendiu puternic în Botoșani! Un bărbat a fost carbonizat de flăcările unui incendiu chiar în propria locuință - FOTO

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Botoșani, a murit carbonizat în propria casă în urma unui incendiu provocat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii încearcă să-și dea seama care a fost cauza incendiului. 

Incendiu puternic în Botoșani! Un bărbat a fost carbonizat de flăcările unui incendiu chiar în propria locuință - FOTO
Incendiu puternic în Botoșani

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, pompierii au fost sezizați că s-a produs un incendiu într-o locuință din localitatea Ivancăuți, noaptea trecută. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 45 de ani nu a reușit să părăsească locuința până la venirea pompierilor, astfel că autoritățile l-au găsit carbonizat.

„În seara zile de 3 ianuarie, dispeceratul integrat ISU-SAJ Botoșani a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o casă de pe raza satului Ivancăuți, comuna Păltiniș. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani, cu o autospecială cu apă și spumă, SVSU Dărăbani, cu o autospecială cu apă și spumă, voluntari din comună și echipaj din SJA Dărăbani. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, ardeau bunurile dintr-o încăpere și o parte din acoperișul casei, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuință. Întricât au existat informații că proprietarul, în vârstă de 45 de ani, nu a reușit sp iasă din locuință, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, bărbatul a fost găsit în interiorul casei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

În acest caz, a fost declanșată o anchetă de către autorități, care să arate cauza principală care ar fi produs un astfel de incendiu, care a dus la moartea unui persoane.

Accident mortal în Giurgiu! Trei copii au rămas fără mamă după un accident cumplit cu mașina - VIDEO... Mii de irakieni au strigat "Moarte Americii!" la funeraliile generalului Qassem Soleimani şi ale lui Abou Mehd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x