Antena Căutare

Un barbat din Bucuresti a disparut fara urma de Ziua Indragostitilor. Rudele fac un apel disperat

De patru zile, un tanar din Capitala a disparut fara urma. Iar rudele fac un apel disperat: ajutati-le sa-l gaseasca. Cu ochii in lacrimi, povestesc ca barbatul de 29 de ani a fost vazut ultima oara de Ziua Indragostitilor. A plecat din club si nu s-a mai intors acasa. De atunci, nu i-au gasit decat telefonul zdrobit, pe malul Dambovitei

“Foarte ingrijorata sunt din cauza lui. Sunt disperata, nu mai simt nici oasele pe mine”, marturiseste mama lui Ovidiu Elena Conduruta.

“Nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau, nu vreau. Vreau sa ma gandesc ca poate are vreo amnezie, poate nu stie unde e, cine e, nu stiu”, spune indurerata Sorina Gorgan, sora tanarului dat disparut.

De patru zile, nimeni din familia lui Ovidiu Conduruta nu a reusit sa inchida un ochi. Tanarul care are 29 de ani a iesit de Ziua Indragostitilor in oras cu un prieten. Au petrecut pana dupa miezul noptii intr-un club. Ovidiu ar fi baut destul de mult iar prietenul lui s-ar fi oferit sa-l duca pana in fata blocului sau, cu masina. Numai ca Ovidiu nu a ajuns sus. Si nici la serviciu, a doua zi. “Nu a venit acasa nici sambata, nici duminica, nici luni pana la ora asta”, mai afirma mama acestuia

Locul in care a fost gasit telefonul le da fiori celor din familia lui Ovidiu.

“El avea si acte la el. In zona aia nu era nici drumul spre casa, nici spre alt local. Nu avea ce sa caute acolo”, a tinut sa sublinieze sora lui Ovidiu.

Surorile l-au dat disparut la politie. Le trec prin cap tot felul ganduri. Au lansat un apel si pe Facebook in speranta ca vor primi o veste despre fratele lor. “Din punct de vedere financiar era foarte necajit. Suferea, suferea din cauza banilor”, a adaugat sora tanarului, Simona David.

Si nu era singura problema a tanarului. “Este de nerecunoscut cand este baut. Era foarte recalcitrant. Facea nebunii stricaciuni, ca se arunca de la balcon”, mai sustin rudele.

Prietenul care l-a vazut ultima oara pe Ovidiu a plecat chiar a doua zi in Italia si nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Cei care pot da relatii despre tanarul disparut sunt rugati sa sune la 112 sau la cea mai apropiata sectie de politie. La momentul disparitiei Ovidiu Conduruta era imbracat cu blugi si cu o geaca neagra.

Dumitru Sechelariu a vrut sa faca pace cu cei mai aprigi rivali: Gigi Becali, Viorel Hrebenciuc si Romeo Stavarache... Cartier de lux in cimitir: Marmura neagra, statui, sicrie cu instalatie de racire sau decorate cu foite de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x