Căutare Live

Noroc uriaș! Un bărbat din Caraş-Severin a câştigat marele premiu la Loto 6/49, chiar înainte de Revelion

Cu câteva ore înainte de a trece în noul an, un bărbat din Caraş-Severin a primit vestea care i-a schimbat viaţa. A devenit mai bogat cu peste 780 de mii de euro. El a fost norocosul câştigător al premiului pus la bătaie de Loteria Română în ultima zi din an.

Ultima dată, premiul la categoria întâi la Loto 6 din 49, de peste peste 4,8 milioane euro, a fost câştigat pe 22 decembrie, la o agenţie din Satu Mare.

S-a castigat premiul de categoria I la Loto 6/49 in valoare de peste 3,73 milioane lei

Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Bozovici, jud. Caraş-Severin si a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49

La tragerea suplimentara Loto 6/49 de astazi, 31 decembrie 2019, s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 3.737.765 lei.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 11-028 din Bozovici, jud. Caraş-Severin si a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, pretul biletului fiind de 30,50 lei.

Acesta este cel de-al cincilea castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49.

Va reamintim ca, ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in data de 22 decembrie 2019 si a fost in valoare de 22.954.442,36 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile incepand cu data tragerii pentru a-si revendica premiul.

Primele trageri loto din anul 2020 vor avea loc duminica, 5 ianuarie.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Bebeluşii născuţi de Revelion sunt protejați de Univers. 2020 va fi anul fetelor...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri